Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ung på Åstedet​

Når du flytter ind på Åstedet har vi gjort et værelse klar til dig, med en seng, dyne, hovedpude, sengetøj og et lille bord. Vi synes det er vigtigt at du føler dig hjemme på dit værelse. Måske har du selv nogle ting med dig, som du gerne vil have stående. Ellers hjælper vi dig med indretningen, når du er flyttet ind.

Alle unge har en dag om ugen, hvor de hjælper med at lave aftensmad, dække bord og tage ud af bordet. Sammen med din kontaktvoksen, finder i opskrifter på retter, som du godt kan lide og sætter dem i din opskriftsbog. Dine ønsker bliver skrevet på madplanen den dag du har maddag. De voksne handler ind i løbet af ugen.​

Du skal gøre dit værelse rent en gang om ugen. Det kan godt virke uoverskueligt, men vi hjælper selvfølgelig gerne, hvis du har brug for det.

Du får en ugentlig vaskedag, hvor det er dig der råder over vaskemaskine og tørretumbler. Hvis du har brug for det, hjælper vi dig med at få vasket, tørret lagt sammen og på plads.​

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​