Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Når jeg er flyttet ind​

Det kan være en stor ting at flytte ind på Åstedet. Du møder de andre unge i huset, som har været spændte på at møde dig og du vil i løbet af den første tid møde mange nye voksne. Vi bestræber os på, at gøre hvad vi kan, for at din indflytning på Åstedet bliver så tryg som muligt.

Kontaktvoksen

Du vil få en kontakt voksen på Åstedet som vil deltage i møderne op til din indflytning, hjælpe med flytning og være på Åstedet den dag du flytter ind.​

Det var meget underligt at være på Åstedet i den første tid. Jeg kan huske, at jeg følte mig meget alene, kendte ingen og havde mest lyst til at være alene på mit værelse. De voksne bankede på og spurgte om jeg var ok og at jeg bare skulle sige til hvis jeg havde lyst til at snakke. Jeg kendte dem jo ikke, så hvorfor skulle jeg snakke med dem? De kom også ind bare for at sige hej eller hilse på og spurgte hvordan jeg havde det. Jeg mødte mange voksne den først uge og jeg kunne slet ikke huske hvad de hed. Men det var meget godt de kom og snakkede med mig, for jeg var nok ikke kommet af mig selv….

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​