Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvordan kommer jeg til at bo på Åstedet​

Hvis du synes Åstedet kunne være noget for dig og et sted du kunne tænke dig at bo, skal du kontakte din sagsbehandler. Sammen med din familie og din sagsbehandler drøfter I om Åstedet vil være et godt sted for dig. Din sagsbehandler vil vurdere og måske efterfølgende sende papir på dig til os, så vi kan tage stilling til, om vi mener vi kan hjælpe dig med de udfordringer du har. 

Lander vi på at vi tror vi kan hjælpe dig, kontakter vi din sagsbehandler og aftaler et møde sammen med dig, din familie og din sagsbehandler. Det er vigtigt for os at være meget grundig omkring din indskrivning, så vi er sikre på, at vi har været omkring det hele. MEN det vigtigste er at du selv ønsker hjælp og tror på at vi kan hjælpe dig. En forudsætning for at få hjælp er at du selv ønsker det.​​​

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​