Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fritidsaktiviteter​

Der er mange muligheder for at dyrke fritidsaktiviteter i Aarup. Vi har Aarup boldklub, som er en stor fodboldklub med mange hold på forskellige niveauer. I Aarup fritidscenter er der mulighed for at dyrke håndbold, gymnastik, badminton mm.

Assens ungdomsskole byder på mange spændende aktiviteter i løbet af året, som du kan deltage i hvis du er mellem 14 og 18 år. I Tommerup ligger en stor svømmehal, hvor toget går næsten lige til døren.​

Har du lyst til at snuse til de forskellige tilbud, stille vi voksne os til rådighed. Hvis du ønsker at vi tager med dig i klub eller andet, aftaler vi på forhånd hvordan det skal forløbe. 

For nogle unge er det et stort issue at være anbragt. Hvad tænker de andre i klubben, hvis jeg kommer med en pædagog? Sammen aftaler vi, hvad du har behov for at der bliver sagt eller gjort

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​