Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fællesspisning​

Hver 4. uge har vi fællesspisning, hvor alle voksne og unge mødes. Vi laver lækker aftensmad og dessert, snakker, hygger, spiller spil, fejrer fødselsdage og lignende.​

Et par gange om året er fællesspisning lavet om til fælles aktiviteter for hele huset. De sidste par år har det blandt andet været med go-kart, paintball og Tivolitur. 

Op til jul holder vi et fælles julearrangement. Her spiser vi julemad, laver pakkespil, henter juletræ, pynter det og åbner julegaver.

Fællesspisning kan være en stor mundfuld for nogen. I starten kan det endda være lidt skræmmende - fordi alle de faste voksne og alle unge er der; der er mange om bordet. .

Der er intet pres for at deltage. Nogen har brug for tid til at lure af hvad det egentlig er der foregår andre er med i noget men ikke det hele. Sammen finder vi ud af, hvad netop du kan være med i.

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​