Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Psykolog/PPR​

Det kan føles som et stort skridt at skulle tale med andre om de oplevelser der igennem barne- og ungdomsliv har sat dybe og smertelige aftryk. Derfor har vi på Åstedet ansat en psykolog, så den unge får mulighed for at indgå i et terapiforløb med et trygt afsæt. 

I modsætning til et terapiforløb afstedkommet af en henvisning, er der her ikke loft over det antal gange man kan komme i terapi - så længe det giver mening for den unge og dennes udvikling kan terapien forsætte. 

Vi tager højde for at skabe de bedste forudsætninger for deltagelse i et forløb - faktorer som hvem der kører den unge, hvor ofte og rammerne for turen, kan være hensyn der gør det mere overskueligt for den unge at komme afsted.

Psykologen tilbyder ligeledes at lave en udredning af de unge, der kommer uden. Dette kan være en hjælp ift. tilrettelægning af den pædagogiske metode, tilrettelæggelse af skoletilbud, undervisning og afdækning af behov for yderligere støtte eller behandling.

Åstedets psykolog deltager i månedlig behandlings -konference med medarbejderne. Formålet med konferencerne er at skabe fælles forståelse af og viden om de unges problemers opståen, betydning og konsekvens.

I forbindelse med skolegang, undervisning og praktik har vi samarbejde med PPR (Pædagogisk- Psykologisk Rådgivning).

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​