Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Målgruppe​

Vores målgruppe er indenfor normalområdet. På Åstedet skal man ud og prøve kræfter med virkeligheden mht. daglig beskæftigelse/skole. Det skal den unge have mod til at gå ind i og i visitationsprocessen skal der være en generel tro på, at det lader sig gøre.

Åstedet er for unge af begge køn, 12-18(22) årige, der har emotionelle, kognitive eller adfærdsmæssige udfordringer som følge af opvækstvilkår. 

Vores spidskompetence er at skabe udvikling hos unge, der kommer med belastninger og/eller traumer fra en opvækst med omsorgssvigt, misbrug eller vold i familien. 

​Målsætning​

Det er vores mål, at skabe udvikling hos den unge, på en måde hvor de kommer overens med og får håndteret de senfølger af opvæksten, som de kom med med. Bearbejdning og håndtering af opvækstens vilkår, er en ofte langvarig proces, hvor behovet for tryghedsskabende voksne og omgivelser er et must.

Vores behandlingsplaner tager udgangspunkt i et neuroaffektivt afsæt, idet vi oplever at bæredygtig udvikling og holdbare mestringsstrategier, er afhængig af at der arbejdes med både emotionelle, kognitive og sensoriske behov. 

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​