Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Dagligdagen​

​På Åstedet ligger vi vægt på at alle får en meningsfuld hverdag. Medarbejderne er til stede hele dagen og sørger for at den enkelte ung får den individuelle hjælp de har behov for, for at kunne komme afsted til skole eller beskæftigelse. 

Om eftermiddagen og i aftentimerne er der fokus på aktiviteter og samværsformer der understøtter den positive udvikling hos den unge. 

På skift medvirker de unge i det praktiske omkring indkøb, madlavning og almene husopgaver, men altid med udgangspunkt i hvad den enkelte formår.

​Vi gør opgaverne håndgribelige og søger at erstatte negative forventninger til egen formåen til nye succesoplevelser og opdagelse af iboende kompetencer.

De fleste unge har en fritidsaktivitet, som de går til i eftermiddag- eller aftentimerne op til et par gange om ugen. 

Vores lille by tilbyder mange former for et aktivt fritidsliv, hvor man kan være sammen med unge på sin egen alder, fx fodbold, ungdomsklub, og ungdomsskole. 

Nogle unge har også ønsker om at deltage i aktiviteter der ligger uden for byen såsom fx. bowling, svømning eller ridning. Det er ingen hindring - hvis det vurderes at være værdifuldt og givende for den unge, så løses det, så det kan lade sig gøre. 

Åstedet har også faste aktiviteter indlagt i hverdagen. Læs mere herom på siden "Aktiviteter og fritid".

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​