Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Frivillig anbringelse på et socialpædagogisk bosted

En frivillig anbringelse kan være et led i de forskellige støtteforanstaltninger, som barnet har behov for. Hos Åstedet i Aarup på Fyn, ikke langt fra Odense, tager vi imod børn og unge på fra 12-års alderen, som fx har været udsat for omsorgssvigt, eller som har lidt psykisk eller fysisk overlast. Vi er også et opholdssted for udviklingstruede unge, der har været i berøring med kriminalitet og misbrug.

Trygge rammer og klare målsætninger

Vi har en målsætning om at give barnet eller den unge en større selvstændighed under en frivillig anbringelse hos os. Vi ønsker at give den anbragte et trygt og sikkert hjem hos os, hvor vi blandt andet arbejder med selvstændighed, personlig udvikling og en udvikling mod et håndterbart liv som voksen.

Vi tager hånd om hver enkelt og fokuserer på at vende de negative tanker og forventninger til positive. Dette gør vi blandt andet ved at skabe succesoplevelser og på den måde styrke den positive selvfølelse. Hos os er der plads til alle, og vi sørger for at tilpasse livet på vores opholdssted til hver enkelt anbragt barn under en frivillig anbringelse.

​​

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en frivillig anbringelse

Vores bosted lever op til alle de gældende regler og retningslinjer for en frivillig anbringelse. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en frivillig anbringelse hos os.

Du kan henvende dig ved enten at ringe til os på vores telefon 28 10 49 19 / 42 72 02 62, eller du kan skrive til vores e-mail aastedet-aarup@stofanet.dk.​

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​