Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Efterværn

Det kan føles befriende at skulle bo selv, men ensomheden og uoverskueligheden kan alt for ofte få overtaget i det nye selvstændige liv.

Varetagelse af økonomi, indkøb,almen husholdning, skolegang, lektier, netværk og egen sundhed kan med et blive for meget at skulle håndtere helt alene.

Vi præger og går foran på en personlig, omsorgsfuld og troværdig måde. Med engagement og tydelighed tager vi som voksne ansvar for at de unge oplever meningsfuldhed, begribelighed og håndterbarhed i en ny hverdag hvor man skal stå på egne ben.​

Med udgangspunkt i den enkeltes behov søger vi i samarbejdet med den unge, at skabe de optimale rammer for en værdig hverdag.

Vi vender det til en styrke at turde være sig sine svagheder bevidst, som afsæt for udvikling og øget ejerskab over eget liv.​

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​