Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Efterværn og støtte til at indgå i voksenlivet

Mange tidligere anbragte unge har vanskeligt ved at klare overgangen til et velfungerende voksenliv uden støtte.

Overgangen til voksenlivet byder på udfordringer ift.  boligforhold, svagt/intet netværk, ensomhed, risiko for misbrug, psykiske lidelser og deraf ringere mulighed for at gennemføre en uddannelse.

Åstedet tilbyder efterværn, hvor den unge vil modtage støtte, guidning og omsorg med individuel tilpasset pædagogik af uddannet, fagligt velfunderet personale.

Vi tilbyder efterværn til alle unge

Åstedet modtager unge i efterværn med opmærksomheds- og udviklingsforstyrrelser, spiseforstyrrelser, misbrug, sociale problemer, tilknytnings- og kontaktforstyrrelse, depression og/eller psykiske vanskeligheder.

Kontakt Åstedet og hør mere om efterværn​

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om efterværn gennem Åstedet kan du se mere her på hjemmesiden, sende en mail til aastedet-aarup@stofanet.dk eller ringe på telefon  42 72 02 62.​

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​