Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Botilbud for unge med rummelighed og hjemlighed

Åstedet er et bosted for unge, der har vanskeligheder som følge af deres opvækst. Her ligger vi vægt på at skabe en hjemlig ramme. Åstedet botilbud ligger i Aarup på Fyn ca. 25 kilometer fra Odense.

Vores hus er hyggeligt indrettet med dejlig fællesstue med åbent køkken og udgang til terrasse og have. Stuen er husets hjerterum, her spiser vi alle måltider og samles ofte til spil, hygge og småaktiviteter. I kælderen har vi et stort aktivitetsrum med blandt andet poolbord, tv, play-station og dart.

Et bosted, der først og fremmest er et hjem

At have et hjem er et helt centralt behov - også når man er nødsaget til at skabe det uden far eller mor. Vores hus er derfor indrettet med en bevidsthed om ikke at fremstå institutionaliseret. Af samme grund, skilter vi heller ikke med at være et opholdssted.

Af respekt for de unges oplevelse af at være et hjem, byder vi ikke bare folk indenfor. Møder afholdes i vores dertil indrettede lokale ved siden af huset, så de unge i videst mulig udstrækning ikke mødes af andre end dem, der for dem er kendte i huset.​

Praktiske oplysninger om Åstedet botilbud

Åstedet har 5 store værelser: tre på 1. salen og to i stueetagen. De unge er selv med til at beslutte, hvordan deres værelse skal indrettes. For nogen har det stor betydning at have deres egne ting med hjemmefra. Ved indflytning aftales der, hvad den unge ønsker at have med og hvad der ellers skal til for at skabe det rum, den unge har behov for.

Kontakt os og få en samtale om vores bosted

Hvad enten du er ung, forælder eller kontaktperson, tager vi gerne en samtale om, hvorvidt Åstedet er det rette botilbud i jeres situation. Hvis du har spørgsmål til vores bosted, til mulighederne for frivillig anbringelse eller andet, så er du mere en velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail.

Vi kan kontaktes på telefon 28 10 49 19 / 42 72 02 62 eller vores e-mail aastedet-aarup@stofanet.dk.​

Om Opholdsstedet

​Fonden Åstedet er et opholdssted, der tager hånd om den enkelte og giver denne udfordringer, der passer til den enkeltes niveau.​ Vi har fokus på altid at omvende de negative forventninger til positive i form af succesoplevelser og dermed styrke den positive selvfølelse.

Læs folder →​